Wielewaal Strijen rijdt voorlopig niet – update 2 maart 2021

Ook wij blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus en de besluiten van de overheid op de voet volgen.    


Eerder lieten wij je weten dat wij, op basis van de uitgangspunten van de overheid van 14 december 2020, besloten om tijdelijk niet te rijden met de Wielewaal Strijen. Hoewel er vanaf 3 maart iets meer mogelijk wordt, zoals een bezoek aan de kapper, gaan wij (nog) niet  rijden. Wij hebben ervoor gekozen om eerst de persconferentie van 15 maart af te wachten en, afhankelijk van de dan genomen besluiten, onze vervolgstappen te bepalen.       


Het gaat niet alleen om de gezondheid van onze passagiers, maar ook om die van onze chauffeurs. Wij blijven optimistisch en gaan ervan uit dat er betere tijden komen en de ritten hervat kunnen worden. Zodra hierover meer bekend is, laten wij het weten. Intussen: blijf gezond en laat je testen bij klachten!      


Het team van de Wielewaal Strijen