Wielewaal Strijen rijdt voorlopig niet – update 12 februari 2021

Ook wij blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus en de besluiten van de overheid op de voet volgen.

 

Op basis van de uitgangspunten van de overheid van maandag 14 december 2020 besloten wij om tijdelijk niet te rijden met de Wielwaal Strijenl. Sindsdien werd de lockdown meerdere keren verlengd en dit zal waarschijnlijk tot 2 maart duren. Dat betekent dat er tot die datum niet wordt gereden. 

 

Het gaat niet alleen om de gezondheid van onze passagiers, maar ook om die van onze chauffeurs. Wij blijven optimistisch en gaan ervan uit dat er betere tijden komen en de ritten hervat kunnen worden. Zodra hierover meer bekend is, laten wij het weten. Intussen: blijf gezond en laat je testen bij klachten!

 

Het team van de Wielewaal Strijen