21 maart 2018 – Dorpsshuttle de Wielewaal in Strijen brengt oud en jong van A naar B

nieuws-21-03-2018

 STRIJEN 21 maart 2018 – Afgelopen zaterdag onthulde wethouder Paulien Tanja samen met Robin Groen van de Albert Heijn, de elektrische dorpsshuttle ‘de Wielewaal’ tijdens de lentemarkt in de Hoge Weide.

Deze dorpsshuttle is een initiatief van de Stichting Vrienden van de Hoge Weide en wordt vanaf medio april in gebruik genomen. Het is een elektrische wagen, die inwoners van Strijen van A naar B brengt binnen de kern Strijen. Niet alleen bewoners van de Hoge Weide kunnen hier gebruik van maken, maar deze haal- en brengservice is voor alle inwoners in de kern Strijen.

Het vervoer met de Wielewaal is gratis als u lid bent van de Stichting Vrienden van de Hoge Weide of één van de andere ouderenbonden. Ook als u geen lid bent, is het mogelijk gebruik te maken van de Wielewaal. Dan kost een ritje €2,-. Meer informatie? Neemt u dan contact op met Bram de Jong via 06- 22517890 of Jan Groeneweg via 06- 10937187.